Virtual Assistant

Beroep in opkomst: de virtuele assistent

8 diensten voor een virtual assistant 


Secretariële diensten kun je tegenwoordig vanaf elke werkplek aanbieden. Of je nu thuis werkt aan je keukentafel, vanaf een flexplek of vanuit je eigen kantoor, de virtuele assistent is dankzij de nieuwe technologie altijd binnen handbereik. Of het nu gaat om gespecialiseerd werk of voor de simpele administratieve handelingen, Secretary Solutions bied diverse mogelijkheden tegen verschillende tarieven. 8 diensten waar je aan kunt denken bij een virtual assistant via Secretary Solutions zijn:

1. Blog teksten
De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een blog om hun klanten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Maar het bijhouden van een blog is zeer intensief. Als Virtual Assistant kun je veel van deze tijdrovende klus overnemen. De content wordt geleverd door de klant, de virtual assistant produceert of redigeert de tekst, zodat deze gepubliceerd kan worden. Tarief: € 25 tot € 40,- per uur

2. Bijhouden van een WordPress website
De meeste websites worden gemaakt met WordPress. De Virtual Assistant van Secretary Solutions onderhoudt de pagina en publiceert de blog teksten.
Tarief: € 50,- per uur

3. E-Book

Veel ondernemers die hun kennis willen verkopen zetten de eerste stap met het schrijven van een e-book. Het schrijven van een e-book is echter een tijdrovende klus. Met een virtuele assistent denk je als ondernemer alleen na over de inhoud. De assistent zorgt voor de opmaak en redigeert de tekst. Tarief: € 50,- per uur

4. Het bijhouden van Social Media Accounts
Tegenwoordig heb je als professioneel bedrijf in ieder geval een zakelijk Facebook Account. Daarnaast een bedrijvenpagina op LinkedIn, een account op Instagram en natuurlijk een account op Twitter. Ook hiermee kan de viruele assistent je veel tijd besparen. De assistent zorgt voor inspirerende plaatjes, interessante quotes en reageert tijdig op reacties van klanten. Tarief: € 50,- per maand

5. Opstellen van een Social Media Kalender

De Virtual Assistant van Secretary Solutions stelt met jou een kalender op en maakt een planning voor social media berichten.
Ze gaat op zoek naar nieuwsfeiten en denkt mee over aantrekkelijke uitingen, die ervoor zorgen dat je site hoger in de google ranking komt te staan. 
Tarief: op aanvraag

6. Ondersteuning op het gebied van Marketing

Voor ondernemers kan een contentmarketingstrategie een goede mogelijkheid zijn om hun producten en kennis onder de aandacht te brengen. De Virtual Assistant denkt mee, ondersteunt en kan de boodschap van jouw bedrijf helpen verkondigen.
Tarief: op aanvraag

7. Nieuwsbrieven
Een nieuwsbrief heeft pas effect als hij frequent bij je lezers in de mailbox beland. Of het nu gaat om een wekelijkse nieuwsbrief, een maandelijkse versie of een nieuwsbrief per kwartaal, het blijkt een tijdrovende klus. Waar ook nu de virtuele assistent je van dienst kan zijn.
Tarief: € 40 tot € 60,- per uur

8. Informatie

Een mailing is alleen effectief wanneer je de juiste informatie tot je beschikking hebt. De Virtual Assistant kan je ondersteunen bij het opzoeken van emailadressen, klantgegevens of andere informatie. Tarief: € 25,- per uur

Werk je graag onafhankelijk van plaats en tijd, dan is een Virtual Assistant een goede aanvulling. Graag vertellen we er meer over in een kennismakingsgesprek.