Ervaring

Evenementen en Projecten

Referenties

Theater De Reggehof te Goor
Het was fijn in tijd van drukte een ervaren secretaresse als Hester Wijenberg in ons team te kunnen verwelkomen. Ze had weinig aansturing nodig om de dingen op te pakken die echt nodig waren.
Ze heeft enige tijd als vervanging van de secretaresse gewerkt op de afdeling secretariaat en verhuur en daarna nog een korte tijd als ondersteuning van de directeur.
De werkzaamheden werden zelfstandig uitgevoerd en daar waar nodig werd overlegd en gecommuniceerd met collega’s.
We hebben Hester ervaren als een prettige, opgewekte en betrouwbare secretaresse.
Hester, veel succes voor de toekomst.

1 mei 2017, Myriam Groothuis - De Reggehof  

Oprichting Holtens Ondernemershuis met de Rabobank Noord- en West Twente
Ik heb Hester leren kennen als een echte spin in het web. 
Hester is in staat om mensen met elkaar te verbinden en uitermate affectief te ontzorgen. 
Daarnaast werkt ze enorm gepassioneerd om de gezamenlijke opdracht te bereiken en doet ze net die stap extra.

14 november 2015, Gerard Kok MBA - Rabobank|CEO|

Een overzicht van enkele van de relaties die wij mochten ondersteunen:
Naast de evenementen voor secretaresses initiëert en/of ondersteunt Secretary Solutions bij de totstandkoming van de volgende evenementen en projecten:


Rijssen Zet De Toon


De eerste editie van het concert Rijssen Zet De Toon in het volkspark bij het Parkgebouw Rijssen was een groot succes. Het Parkgebouw, het Rijssens Mannenkoor, Muziekvereniging Wilhelmina, De Twente Zangers en de Rijssense Revue bundelden hun krachten en dit resulteerde in een muzikaal spektakel op de vijver van het volkspark. Krachten nog moeite werd gespaard en het hele evenement werd tot in de puntjes geregeld. Rijssen Zet De Toon is een 2-jaarlijks evenement. Aan de editie voor 2018 wordt ondertussen volop gewerkt. Zie voor een compilatie van 2016: Film Volksparkconcert 2016

Bouwen in het Oosten

Bouwen in het Oosten werd in 1992 als titel geïntroduceerd. In de drieentwintig jaar van haar bestaan heeft het magazine een toonaangevende positie in de Overijsselse en Gelderse bouw- en installatiewereld veroverd. Het blad kent een controlled circulation en komt op het bureau bij vrijwel alle beslissers in de bouwsector, aangevuld met opdrachtgevers uit de overheidssector. Inhoudelijk belicht Bouwen in het Oosten diverse actuele bouwprojecten in het verzorgingsgebied en besteedt eveneens aandacht aan de activiteiten van het Face2Face netwerk van De Citadel zoals werkbezoeken en soosbijeenkomsten. Zie voor meer informatieBouwen in het Oosten.

Holtens Ondernemershus

In 2014 stond Hester aan de wieg van de realisatie van het Holtens Ondernemershus. Een ondernemershuis voor zelfstandigen. Op dit moment huisvest het ondernemershus bijna 20 ondernemers. Het Holtens Ondernemershus is een werk- en ontmoetingsplek voor ZZP’ers en kleine zelfstandige ondernemers uit de regio Holten. Zelfstandig ondernemen en toch sámen werken. Onder ons dak vind je compacte kantoren, flexwerkplekken, spreekkamers, een bemande receptie en volop kansen als het gaat om samenwerking en kennisdeling. Zie voor meer informatie de website van het Holtens Ondernemershus.

Recreatiekrant Rijssen - Holten 

Met meer dan 420.000 overnachtingen van toeristen mag de Gemeente Rijssen-Holten zich rekenen tot een van de grotere toeristische gebieden. Er zijn bij de diverse accommodaties folders en welkomstbrieven waarin de gasten op de hoogte worden gesteld van de activiteiten die onze gemeente te bieden heeft. Tijd om dit te bundelen:
 
Alle activiteiten en mogelijkheden die ons mooie gebied te bieden heeft, zijn hierin verzameld. De krant is ook online te bezichtigen:
Recreatiekrant Holten 2016
De Recreatiekrant Holten editie 2016 en 2017 zijn een uitgave van Artzet Media en in samenwerking met Secretary Solutions tot stand gekomen.

Ondernemersavond Holtens Ondernemershus

Tijdens de drukbezochte ondernemersavond vertelde de topondernemer openhartig over zijn leven, zijn ervaringen met het ondernemerschap en de inzichten die hij door al die jaren heen heeft opgedaan. De bezoekers gingen niet met lege handen naar huis, ze kregen diverse tips en raadgevingen mee. In 2015 werd topondernemer Dik Wessels geïnterviewd, lees via deze link het verslag dat het ondernemershuis van deze avond vastlegde.

Secretaresse bijeenkomsten 2016 in samenwerking met Allegro Talent


Het 'secret' van de secretaresse.
Het vak van directiesecretaresse leeft! Dat bleek afgelopen jaar tijdens de 3 bijeenkomsten die Secretary Solutions organiseerde in samenwerking met Allegro Talent. De rol van de directiesecretaresse is wel aan verandering onderhevig. Van ondersteunende kracht is de functie aan het veranderen naar die van co-manager. Hoe blijf je jezelf ontwikkelen, hoe ziet de toekomst eruit in de ogen van een trendwatcher en wat zijn de ervaringen van de experts. Het kwam allemaal naar voren tijdens de drie bijeenkomsten. Meer informatie vind je hier.