Diensten

Secretary Solutions ontzorgt, organiseert en notuleert

Ontzorgen

Met Secretary Solutions bied ik secretariële ondersteuning in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om de vervanging van je (directie)secretaresse, projectondersteuning of werkzaamheden als Virtual Assistant, ik ben een enthousiaste duizendpoot die deze werkzaamheden graag van je overneemt. Dankzij mijn ondersteuning kun jij je op je core-business richten. Samen staan we sterker. 

Organiseren

Als ervaren organisator ben ik de drijvende kracht bij elk evenement. Met mijn enthousiasme breng ik jouw event tot een succesvol resultaat.

Notuleren

Bij Secretary Solutions hebben we ruime ervaring met notuleren. Daarbij valt te denken aan bestuursvergaderingen, directieoverleg, projectoverleg, AVA, vergaderingen van de Raad van Toezicht etc.


Naast de organisatie van evenementen voor anderen, biedt Secretary Solutions zelf ook bijeenkomsten en evenementen:

Allegro Talent Event 2016

De Secretaresse in de toekomst…
De functie van Secretaresse staat in ‘the picture’. Het vak verandert razendsnel. Nieuwe digitale tools, de invoering van ‘Het Nieuwe Werken’ en managers die meer werkzaamheden bij zichzelf houden. Is de benaming secretaresse tegenwoordig nog wel de juiste? Hoe blijf je alle ontwikkelingen de baas? En hoe zorg je ervoor dat je onmisbaar blijft in jouw organisatie?

Investeer in jezelf en blijf op de hoogte
Om hier een goed antwoord op te kunnen geven organiseert Secretary Solutions in samenwerking met Allegro Talent bijeenkomsten met als doel (directie)secretaresses in Twente en Salland met elkaar in contact te brengen. Het volgende event vindt plaats op donderdag 19 mei in Holten. Zie voor een sfeerimpressie van het laatste event het
fotoalbum.


Training Basiskennis Office 

Of het nu gaat om het uitwerken van de notulen of het typen van een mail, in ons dagelijks leven zijn we meer en meer afhankelijk van de computer. Wil jij je kennis opfrissen of vergroten? Geef je dan nu op voor de training Basiskennis Office van Secretary Solutions.
Elke eerste donderdag van het kwartaal geef ik om 10.00 uur een 2-uur durende training.

Kosten: € 15,- per persoon.
Minimum aantal deelnemers: 4

Neem
 contact op voor meer informatie.